ETÜ'de Sosyal Sorumluluk Okulunun Sertifika Töreni Düzenlendi

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Toplumsal Katkı ve Eşitlik Politikaları Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan “Sosyal Sorumluluk Okulu” projesinin ilki tamamlandı.

Lisans öğrencilerinin proje yazabilme yetkinliklerini artırmak ve toplumsal katkı faaliyetlerinde bulunmalarını teşvik etmek amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında öğrencilere 4 hafta süren sosyal sorumluluk, gönüllülük ve toplumsal fayda konuları hakkında eğitimler verildi. Öğrenciler Avrupa Birliği ERASMUS+, TÜBİTAK, BAP ve gençlik projelerinin hazırlık, yazım ve başvuru aşamaları hakkında uzman eğitmenler tarafından bilgilendirildi.

Projenin kapanış etkinliğinde konuşan Toplumsal Katkı ve Eşitlik Politikaları Koordinatörü Doç. Dr. Burak Başkan Sosyal Sorumluluk Okulu Projesinin her dönem yapılacağını ifade ederek, “Bu dönem itibariyle önemli bir projeye başlamış olduk. Gerek öğrencilerimiz gerekse de hocalarımız bu süreci keyifle tamamladı. 36 öğrencimiz sosyal sorumluluk projelerinde aktif görev alabilecek teorik ve pratik altyapıya sahip olarak katılım sertifikası almaya hak kazandı. Bu vesileyle kendilerini tebrik ediyor, projemizde görev alan tüm hocalarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü 24.05.2024