ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak Mazbatasını Aldı

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörlüğü görevine yeniden atanan Prof. Dr. Bülent Çakmak Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı’nda düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle ETÜ Rektörlüğü görevine yeniden atanan Prof. Dr. Bülent Çakmak’a Rektörlük Mazbatası YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar tarafından verildi.

Mazbata töreninin ardından YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ile Prof. Dr. Bülent Çakmak arasında ikili bir görüşme gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Rektörlük görevine layık görülmekten büyük onur ve gurur duyduğunu belirterek “YÖK Başkanı Prof. Dr. Özvar’a ve YÖK üyelerine ve bu süreçte bize güvenen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Geçtiğimiz 4 yıllık süre zarfı içinde gerek ülkemize katma değer sağlayacak projeler geliştirmeye çalışırken gerekse de gençlerimize nitelikli bir eğitim sunma gayretinde bulunduk. Yeni dönemde ise bu anlayışımızın üzerine koyarak yarım kalan projelerimizi hayata geçirecek, şehrimiz ve ülkemiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

YÖK Başkanı Özvar ise Rektör Çakmak’ı tebrik ederek yeni döneminde başarılar diledi.