Dış Paydaşlar ile Fikir Alışverişi Sürüyor

Yeni Dünya Vakfı Erzurum Şube Başkanı Ayhan Akbulut ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Erzurum Şube Başkanı Murat Ertaş Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak’a ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Yeni Dünya Vakfı’nın ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği’nin Erzurum’da gerçekleştirmeyi planladığı faaliyetler hakkında bilgi paylaşımında bulunan Şube Başkanları Ayhan Akbulut ve Murat Ertaş daha sonra İpekyolu Enstitüsü’nün çalıştay raporu ile ilgili Rektör Bülent Çakmak’la görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Bülent Çakmak, Ayhan Akbulut’a ve Murat Ertaş’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü 27.05.2021