15 Temmuz Anma Etkinlikleri Demokrasi Nöbeti İle Devam Etti

Erzurum Teknik Üniversitesİ (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında Erzurum kent meydanında gerçekleşen Demokrasi Nöbeti Etkinliğine katıldı.

Etkinliğe, Erzurum Valisi Okay Memiş başta olmak üzere Erzurum protokolü ve vatandaşlar katılım sağladı. Etkinlik öncesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Millete Sesleniş Konuşması dinlendi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan etkinlik Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla ve mehteran takımı gösterisiyle devam etti. Günün anısına düzenlenen "15 Temmuz Şehitlerini Anma Sancak Koşusu"na katılan milli sporcuların getirdiği sancak Vali Memiş'e verildi.

Demokrasi Nöbeti Etkinliği; tüm Türkiye’de saat 00.13’te eş zamanlı olarak selaların okunması ve 15 Temmuz’a ilişkin videolarla devam etti.