Tercih Rehberi

ARAMA SONUÇLARI

☰ Menü

YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Zeliha Koçak Tufan'dan Rektör Çakmak'a Ziyaret

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Zeliha Koçak Tufan Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette Rektör Bülent Çakmak, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Zeliha Koçak Tufan’a Erzurum Teknik Üniversitesi’nin mevcut durumu ile yürütülen akademik ve idari çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Erzurum ve bölgesindeki gelişmeler hakkında fikir alışverişi yapılan görüşmede YÖK Üyesi Prof. Dr. Muammer Yaylalı ve Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı da yer aldı.

Prof. Dr. Zeliha Tufan Koçak, ETÜ’nün genç ve dinamik kadrosuyla ülke yükseköğretimine önemli katkılar sunmaya devam edeceğine gönülden inandığını dile getirerek Rektör Bülent Çakmak’a çalışmalarında başarılar diledi.

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Diretörlüğü 4.08.2021