Üniversitemiz ile Özel Osb Teknokent Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Üniversitemiz ile Özel Osb Teknokent Koleji Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi arasında sosyal ve bilimsel iş birliği protokolü imzalandı.

3 Kasım Çarşamba günü gerçekleşen imza törenine Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Birol Soysal, Özel Osb Teknokent Koleji Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Kurucu Okul Müdürü Kayhan Göksu ve 1.Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Urkuç katıldı.

İmzalan protokol kapsamında Erzurum Teknik Üniversitesi ile Özel OSB Teknokent Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından ortaklaşa uygun görülecek bilimsel çalışma, araştırma ve projeleri için laboratuvar, kütüphane, konferans salonu, spor salonu gibi sosyal tesislerden yararlanma esaslarının belirlenmesi amaçlanıyor.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak, değerli öğrenciler yetiştiren Özel OSB Teknokent Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile iş birliği yapmayı önemsediklerini belirterek öğrencilerin geleceğine etki edecek bir yatırım niteliğinde olan protokolün önemli olduğunu ifade etti. Prof. Dr. Çakmak, protokol sonrasında Özel OSB Teknokent Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulundu.

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü 03.11.2021