TÜBİTAK'tan 10 Öğrenci Projesine Destek

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2023/2 dönemi kapsamında yapılan başvuruların sonuçlarına göre Erzurum Teknik Üniversitesi Edebiyat Fakültesi tarafından sunulan 11 projeden 10’u desteklenerek %90,9’luk kabul oranıyla önemli bir başarıya imza atıldı.

Üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerinin akademik danışmanlar nezaretinde hazırladıkları araştırma projelerinin desteklendiği bu proje türünde öğrencilere proje hazırlama kültürü kazandırmak amaçlanıyor. Fakültemiz bünyesinde Psikoloji Bölümünden 5, Tarih Bölümünden 3 ve İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünden 2 proje bu kapsamda kabul edildi. Fakültemiz adına proje sunan öğrencilerimizi ve danışmanlarını yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Kabul alan projelere erişmek için tıklayınız.