Rektör Çakmak’tan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Rektör Bülent Çakmak yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

“Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır.” Sözleriyle bize bu kutlu vatanı emanet ederek ebediyete irtihal eden ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümünde bağımsız vatan toprağımız üzerinde şanlı bayrağımızı sonsuza dek dalgalandıracağımıza; açtığı yolda, gösterdiği hedefe, durmadan yürüyeceğimize inanıyor; kendisini saygı, şükran, özlem ve minnetle anıyorum.