Rektör Bülent Çakmak'ın Kurban Bayramı Mesajı

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Rektör Bülent Çakmak yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

Ülkemiz ve tüm İslam âlemi için birlik ve dayanışma ruhunun vücut bulduğu, kardeşliğin pekiştirildiği özel günlerimizden biri de Kurban Bayramı’dır. Bayramın bizlere kazandıracağı paylaşma arzusu, karşılıksız sevgi ve yardımlaşma gibi manevi değerleri kuşaktan kuşağa aktarabilmek, bayramda yaşadığımız mutluluk ve coşkuyu hayatımızın her gününe taşıyabilmek en büyük temennimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramı’nın barışa, esenliğe, huzura vesile olmasını diliyor; başta akademik ve idari mesai arkadaşlarım, sevgili öğrencilerimiz, değerli Erzurum halkı olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Prof. Dr. Bülent Çakmak

REKTÖR