İşkur İş Kulübü İle Erzurum Teknik Üniversitesi KARPAM Eğitimlerimiz Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Erzurum İŞKUR İl Müdürlüğü ve Erzurum Teknik Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğiyle yapılan eğitim ETÜ Yaşam Merkezindeki KARPAM eğitim salonunda her hafta yeni gruplarla gerçekleştirilmektedir. Katılımcı öğrenciler Yaşam Merkezi eğitim salonun da 5 gün boyunca meslek ve kişilik testleri, özgeçmiş hazırlama, kariyer hedefleri belirleme, iş arama becerilerini geliştirme, beden dili ve iletişim, iş görüşmesi öncesi ve sonrası dikkat edilmesi gerekenler, mülakat sırasında sıkça sorulan sorular, mülakat teknikleri, iş arama kanalları gibi konularda teorik bilgilerin yanı sıra katılımcılara işverenlerle birebir mülakat gerçekleştirmesi eğitimleri verildi.
Öğrencilerimiz mezun olduklarında hayata önde başlamaları için iş kulübü eğitimleri ile iş arama motivasyonu iş arama sürecini kısaltmayı sağlıyor. Sizlerde bu ücretsiz eğitimden yararlanmak için http://kariyer.erzurum.edu.tr/ linkinden karekodu okutarak formu doldurabilirsiniz
14-18 Ekim tarihlerinde İş Kulübü Lideri Ali Haydar KOLİK tarafından gerçekleştirilen eğitim 9 öğrencinin katılımı ile sona erdi. Eğitim sonrası öğrencilere Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Personeli Öğr. Gör. Hande KAFADAR ve İş Kulübü lideri Ali Haydar KOLİK tarafından sertifikaları takdim edildi.