ETÜSEM Danışma Kurulu Rektör Çakmak Başkanlığında Toplandı

Erzurum Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (ETÜSEM) ilk Danışma Kurulu Toplantısı Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak başkanlığında gerçekleştirildi.

ETÜSEM, yürürlüğe giren yeni yönetmeliğin detaylarını paylaşmak, mevcut durumun analizini yapmak, dış paydaşlarının öneri ve tavsiyelerini değerlendirmek, verilmesi planlanan eğitimler hakkında görüş alışverişinde bulunmak ve yol haritasını belirlemek üzere ilk Danışma Kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak başkanlığında Rektörlük Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Birol Soysal, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halil Karapınar, KUDAKA Genel Sekteri Oktay Güven, Türk Telekom Bölge Müdürü Muharrem Akman, ETÜSEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet İlker Akbaba, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Mehmet Akif Gözitok ve Dr. Öğr. Üyesi İkram Yusuf Yarbaşı ile Öğr. Gör. İbrahim Semih Topcuoğlu ve diğer kurum temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Rektör Bülent Çakmak tüm davetlilere teşekkür ederek: “ETÜSEM, toplumsal sorumluluk bilinciyle kısa süre zarfında Erzurum ve bölgesinde her yaştan ve her meslek grubundan insanın gerek iş hayatında gerekse de gündelik hayatında yararlanabileceği oldukça önemli eğitimler verdi. Umuyorum ki dış paydaşlarımızla yaptığımız bu toplantı önümüzdeki süreçte merkezimizin yapacağı eğitim-öğretim faaliyetlerine rehberlik edecek ve üniversitemizin bilgi birikimini toplumun ihtiyaç duyduğu alanlara aktarmasına vesile olacak” şeklinde konuştu.

Rektör Çakmak’ın açılış konuşmasının ardından Danışma Kurulunun işleyişi hakkında bilgi veren ETÜSEM Müdürü Ahmet İlker Akbaba, merkezin bir yıl içinde gerçekleştirmiş olduğu faaliyetler hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından Danışma Kurulu üyeleri kısa zamanda gerçekleştirilen faaliyetlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu kurulun Üniversite-Kamu-Sanayi iş birliğine önemli katkı sağlayacağını belirtip görüş ve önerilerde bulundular.

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü 7.02.2022