ETÜ Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü’nde Devir Teslim Töreni Düzenlendi. ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak’ın katılımıyla gerçekleştirilen törende Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Fatih Yetim ve Genel Sekreter Doç. Dr. Ahmet Dumlu da hazır bulundu. Törende, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Dilek Okuyucu, Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü görevini Öğr. Gör. Dr. Pune Karimi’ye devretti.

ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, törende yaptığı konuşmada, ETÜ’ye yaptığı görev ve hizmetlerden ötürü Dr. Öğr. Üyesi Dilek Okuyucu’ya teşekkür ederek, görevi devralan Öğr. Gör. Dr. Pune Karimi’ye yeni görevinde başarılar diledi.

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü 10.06.2024