ETÜ KRİSTAL GİRİŞİMCİLİK MERKEZİ, T3 VAKFI İLE EKOSİSTEMİNİ GENİŞLETİYOR

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) bünyesinde faaliyetlerini başarıyla sürdüren ETÜ Kristal Girişimcilik Merkezi, bölgesel girişimcilik ekosisteminin gelişimi için çalışmalarına devam ediyor.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile T3 Vakfının iştirakleri olan Bilim Merkezi Erzurum’un Girişimcilik Merkezi ile yapılacak olan karşılıklı tecrübe paylaşımı ile Erzurum ve bölgesindeki girişimcilere en iyi desteğin verilmesi amaçlanıyor.

Bu kapsamda ETÜ Kristal Girişimcilik Merkezi Müdürü Kağan Koray Ayten, T3 Vakfı İşletmeler Koordinatörü Muhammet Saymaz’ı ve Bilim Erzurum Yöneticisi Yusuf Polat’ı hizmet binasında konuk ederek yapılabilecek iş birliği imkanlarını ve ortak projeleri değerlendirdi.

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direkörlüğü 6.09.2021