Erzurum Kongresinin 103. Yıl Dönümü Coşkuyla Kutlandı

Erzurum Valiliği tarafından 23 Temmuz Erzurum Kongresinin 103. yıl dönümü münasebetiyle kutlama programı düzenlendi.

Havuzbaşı Kent Meydanında düzenlenen kutlamalara, Erzurum'da bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın yanı sıra Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak ile şehrin idari, askeri ve yargı erkanıyla çok sayıda vatandaş katıldı.

Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kortej yürüyüşü ile devam etti. Havuzbaşında düzenlenen törenin ardından Erzurum Kongre Binası ziyaret eden heyet, burada Erzurum Kongresinin temsili canlandırmasını izledi.

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü 23.07.2022