Tercih Rehberi

ARAMA SONUÇLARI

☰ Menü

Erzurum İl Emniyet Müdürü’nden Rektör Çakmak’a İade-i Ziyaret

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Levent Tuncel, geçtiğimiz günlerde kendisine tebrik ziyaretinde bulunan Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak’a iade-i ziyarette bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Bülent Çakmak, ETÜ’nün fiziki yapısı hakkında Emniyet Müdürü Levent Tuncel’e bilgi verirken Erzurum’un asayişi için emniyet teşkilatı ile her daim koordinasyon içinde olacaklarını belirtti.

Emniyet Müdürü Tuncel ise Erzurum’u tercih ederek eğitim-öğretim görecek tüm öğrencilerin huzur ve güvenliğini sağlamak için gereken tüm önlemlerin alınacağını ve bu doğrultuda üniversitelerle iş birliklerini güçlendirerek devam ettireceklerini ifade etti.

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü 7.09.2021