Erasmus+ Personel Eğitim Alma/Ders Verme Hareketliliği Başvuruları Başladı

Erasmus+ 2019-1-TR01-KA103-062291projesi kapsamında Personel Eğitim Alma/Ders Verme Hareketliliği için aşağıda belirtilen temel başvuru şartlarını sağlayan personel ve öğretim elemanlarının 15 Şubat 2022 tarihi mesai bitimine kadar Dış İlişkiler Koordinatörlüğüne e-posta yoluyla başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Temel Başvuru Şartı

-Erzurum Teknik Üniversitesinde görevli personel olmak

Başvuru Şekli:

Doldurulup imzalanmış Personel Hareketliliği Başvuru Formu, Dil Yeterlilik Belgesi/Dil Puanını Gösteren Belge ve Personel Kimlik Kartı Taraması eklenerek erasmus@erzurum.edu.tr adresine “Erasmus+ 2019 Projesi Personel Hareketliliği Başvurusu” konu başlığıyla mail yoluyla gönderilmelidir.

Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği (Staff Training Mobility) Başvuru Formunu indirmek için buraya tıklayınız.

Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği (Staff Teaching Mobility) Başvuru Formunu indirmek için buraya tıklayınız.

Değerlendirme Kriterleri

Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği (Staff Training Mobility) Değerlendirme Kriterlerini incelemek için buraya tıklayınız.

Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği (Staff Teaching Mobility) Değerlendirme Kriterlerini incelemek için buraya tıklayınız.

Değerlendirme Sonuçlarının İlanı ve İtiraz Tarihi: 18 Şubat 2022

Önemli not: Personellerin hareketlilik faaliyetine 2019 projesi kapsamında katılacağı için projenin bitiş tarihi olan 30 Mayıs 2022 tarihine kadar faaliyetlerini tamamlamaları gerekmektedir.