Vali Doruk'tan Rektör Bülent Çakmak'a Ziyaret

Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Rektör Bülent Çakmak; ETÜ’nün akademik çalışmaları, projeleri ve kampüs içinde yürütülen faaliyetleri ile yeni akademik yıl için yapılan hazırlıklar hakkında Vali Yılmaz Doruk’a bilgi verdi.

ETÜ’nün Erzurum ve bölgesi için çok önemli bir değer olduğunu belirten Vali Yılmaz Doruk, üniversitelerin şehirler için lokomotif konumunda olduğunu ve çok önemli bir misyonu üstlendiğini ifade ederek Rektör Bülent Çakmak’a çalışmalarında başarılar diledi.

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü 8.09.2021