2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni'miz 24 Haziran 2023 Cumartesi günü gerçekleştirildi. Programımızı rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak, rektör yardımcımız Prof. Dr. Ali Fatih Yetim ve genel sekreterimiz Doç. Dr. Ahmet Dumlu başta olmak üzere akademisyenlerimiz ve ailelerimiz teşrif ettiler.

Mezuniyet programında konuşmalarını yapan rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak ve fakülte dekanımız Prof. Dr. Uğur Akbulut, öğrencilere başarı dileklerini ilettiler. Ardından bölümlerinde dereceye giren öğrencilere plaketleri ve hediyeleri takdim edildi. Mezun olmaya hak kazanan bütün öğrenciler, öğretim elemanlarının elinden temsilî mezuniyet belgelerini aldılar.

Seyirlik gösteriler ve danslarla büyük bir coşku içinde gerçekleştirilen mezuniyet töreni, öğrencilerin kep atmalarıyla son buldu.

Edebiyat Fakültesi olarak biz de mezun öğrencilerimize kişisel ve mesleki yaşamlarında başarılar diliyoruz.