Yabancı Uyruklu Öğrencilerden İstenen Belgelere İlişkin Duyuru

2020-2021 eğitim-öğretim yılında kayıt yaptıran yabancı uyruklu öğrencilerden, istenen belgelerin asıllarını teslim etmeyenlerin 14 Mayıs 2021 tarihine kadar Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına belgelerini teslim etmeleri gerekmektedir. İlgili tarihe kadar belgeleri teslim etmeyen öğrencilerin kayıtları silinecektir.

Foreign students enrolled for the 2020-2021 academic year are required to submit the originals of the documents required for full registration to the Registrar's Office until May 14, 2021. Registrations of students who do not submit their documents until this date will be deleted.