Yabancı Uyruklu Öğrenci Başvuruları 4 Temmuz’da Başladı / Applications for Foreign Students Started on July 4

4 - 29 Temmuz 2022 tarihleri arasında yapılacak olan yabancı uyruklu öğrenci başvuruları için buraya tıklayınız.

Please click here for the applications of foreign students between 4-29 July, 2022.

Başvuru esnasında aşağıda sunulan belgelerin öğrenciler tarafından sisteme yüklenmesi gerekmektedir. Belgelerini uygun şekilde sisteme yüklemeyen öğrencilerin başvurusu değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvuru esnasında istenen belgeler;

a) Lise Diploması ve Tercümesi

b) Not Döküm Belgesi (Transkript) ve Tercümesi

c) Sınav Sonuç Belgesi/YÖS Sonuç Belgesi (Üniversitemiz tarafından kabul edilen uluslararası sınavlar hakkında bilgi almak için tıklayınız)

d) Pasaport veya Kimlik Kartı Taraması

The following documents must be uploaded to the system by the students during the application. Applications of students who do not upload their documents to the system properly will not be evaluated.

Documents required during the application;

a) High School Diploma and Translation

b) Transcript and Translation

c) Exam Result Document/YOS Exam Result (Click here to get information about the international exams accepted by our university)

d) Scanned copies of Passport or National ID Card

Önemli Not: Başvuru sonuçları 15 Ağustos 2022 tarihinde Dış İlişkiler Koordinatörlüğü ve ETÜ web sitesi duyurular bölümünde yayınlanacaktır.

Important Note: The results of the application will be published in the announcements section of the International Cooperations Office and ETU website on August 15, 2022.

DIŞ İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ

444 5 388 / international@erzurum.edu.tr