FA RU | AR | EN | Tercih Rehberi | E-Posta EBYS ÖBS Akademik Takvim

ARAMA SONUÇLARI

☰ Menü

Yabancı Uyruklu Öğrenci Başvuru Sonuçları / Application Results for Foreign Students

Üniversitemizde öğrenim görmek için başvuran Yabancı Uyruklu adayların belirlenme süreci tamamlanmış olup, kesin kayıt hakkı kazanan adayların listesini görmek için buraya tıklayınız.

The selecting process of foreign candidates who applied to study at our university has been completed. Please click here to see the list of candidates who have been chosen to be eligible for final registration.

Kesin kayıta hak kazanan adayların Kesin Kayıt esnasında istenen belgeler ile 29/07/2019 tarihine kadar ETÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında kayıtlarını şahsen tamamlamaları gerekmektedir.

Kesin Kayıt esnasında İstenen Belgeler şu şekildedir:

1-)İlk Başvuru esnasında istenen belgelerin asılları

a) Lise diploması (Aslı)

b) Diploma Denklik belgesi (Aslı)

c) Not Döküm Belgesinin (transkript) aslı

d) Sınav sonuç belgesi

e) Pasaport ve tercümelerinin noter tasdikli suretleri

2-Son altı aya ait pasaport standardında 4,5x6 cm boyutunda 3 adet fotoğraf,

Candidates who are entitled to final registration have to complete their registration in person with the documents required for final registration in the Students Affairs Department of ETU by 29/07/2019.

Documents Required During Final Registration are as follow:

1-Original Copies of the Documents required during Online Application Process

a) High School Diploma (Original)

b) Diploma Equivalency Document(Original)

c) Transcript ( Original)

d) Exam Result Document

2-) 3 passport size photos ( 4.5x6 cm ) taken in the last six months

Önemli Not: Başvuru için Üniversitemize evrak gönderip Online Başvurusunu tamamlamayan veya başvuru esnasında belgeleri eksik olan adaylar 01/08/2019 – 05/08/2019 tarihleri arasında Ek Yerleştirme döneminde başvurularını tekrarlayabilirler.

Important Notice: Candidates who sent documents by cargo but did not complete their online application, and/or the ones who have missing documents in their application files can repeat their applications during additional application dates between 01/08/2019 – 05/08/2019.