Üniversitemizin Erasmus+ KA171 Projesi Kabul Edildi

2023 dönemi Erasmus+ Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Teklif Çağrıları kapsamında KA171 Programla İlişkili Olmayan Üçüncü Ülkelerdeki Yükseköğretim Kurumları ile Ortaklık Proje başvuruları sonucunda Dış İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan 2023 Yılı Erasmus+ KA171 Projesi Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilerek desteklenmeye hak kazandı.

Bu proje vasıtasıyla anlaşma sağlanan bölümlerimizdeki akademik personeller Amerika Birleşik Devletleri’nde yer alan 2 yükseköğretim kurumu ile proje süresi dahilinde belirlenen sürelerde hareketlilik faaliyetine katılabilecektir.

Erasmus+ KA171 projesine ilişkin detaylar ilerleyen süreçte Üniversitemiz Dış İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından personelimiz ile paylaşılacaktır.

Bu süreçte emeği geçen personelimizi tebrik ediyor, stratejik hedeflerinin başında uluslararasılaşmaya yüksek önem veren Üniversitemizin tüm öğrenci ve personelimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.