Staj

Staj mülakatları pandemi nedeni ile yüz yüze yapılamadığı için bu döneme özel staj defterleri üzerinden değerlendirme yapılmıştır.

Henüz staj yapmamış öğrencilerimizin kabul eden işyerlerinde staj yapmalarında bir sakınca yoktur. Bu durumdaki öğrencilerimizden Erzurum’da olanlar evraklarını Fakülteye gelerek, Erzurum dışında olanlar kargo ile göndererek imzalatabilir. Sorun yaşanmaması için staj başlama tarihinden en az 10 gün önce işlemlerinizi başlatmaya özen gösteriniz.

*2019-2020 yaz okulu dönemi ile sınırlı olmak kaydıyla, yaz okulunda ders alan öğrenciler aynı zaman diliminde staj yapabilecektir.