Patent Farkındalık Eğitimi Düzenledik.

Erzurum TTO koordinatörlüğünde 06.06.2023 tarihinde Üniversitemiz araştırmacılarına yönelik Türk Patent ve Marka Kurumu Patent Dairesi Başkanlığı, Sınai Mülkiyet Uzmanı Gökhan Kalkan’ın konuşmacı  olarak  katıldığı “Patent Farkındalık Eğitimi” düzenlendi. Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi - Erzurum TTO Müdürü Doç. Dr. İsmail Hakkı KORKMAZ açılış konuşmasında fikri sınai mülkiyet haklarının önemine değinirken Rektör Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK etkinliğin Üniversitemiz araştırmacıları için faydalı bir etkinlik olması temennisinde bulunarak Sn. KALKAN'a teşekkürlerini iletti.  Etkinliğe Üniversitemizden çok sayıda öğretim üyesi ve elemanı katılım gösterdi.

"Patent Farkındalık Eğitimine" ilişkin sunum için tıklayınız.