Kariyer Fuarı

Kuzeydoğu Anadolu Kariyer Fuarı (KUDAKAF'23), Atatürk Üniversitesi'nin ev sahipliği ve Üniversitemizin paydaşlığında 18-19 Aralık 2023 tarihlerinde Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.
Kuzeydoğu Anadolu Kariyer Fuarı (KUDAKAF'23) kapsamında öğrenci ve mezunlarımız; Ulusal ve Uluslararası firmaların yetkilileri ile bir araya gelme, mülakat simülasyonu deneyimleme, kariyer söyleşileri ve "Kariyer Geliştirme Odaklı Öğrenci ARGE" projeleri yarışmalarına katılma imkanı bulacaktır.

Kariyer Fuarı ile ilgili tanıtım ve başvuru hakkında bilgilendirmeler için ekte yer alan PDF dosyalarını inceleyebilirsiniz.