ETÜ Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı’na Katıldı

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ), Almanya’da düzenlenen Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı’na katıldı.

Avrupa’da ikamet eden Türk öğrencilere ülkemizdeki üniversiteleri tanıtmak, lisans ve lisansüstü programlar hakkında bilgi vermek amacıyla Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı’nda yer aldı.

ETÜ adına fuara katılan Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Eyüphan Manay ve Koordinatörlük öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Uğur Ayık standı ziyaret eden gençlerle sohbet ederek, ETÜ’nün kampüs olanakları, bilimsel faaliyetleri ve öğrencilere yönelik yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ülkemizden 12 üniversitenin katılım sağladığı fuara ilişkin değerlendirmede bulunan ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak: “Üniversite tercih dönemlerinin yaklaştığı bugünlerde gerek ulusal gerekse de uluslararası fuar ve etkinliklerle aday öğrencilerimizle bir araya gelip, üniversitemiz hakkında bilgi paylaşımında bulunuyoruz. Almanya’da düzenlenen Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı’nda da standımıza ilginin yoğun olması bizleri ziyadesiyle memnun etti.  Bu vesileyle yeni eğitim öğretim yılında yurt dışında ikamet eden öğrencilerimizi de ETÜ Ailesi’nin bir parçası olarak görmekten mutluluk duyacağımızı ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü 24.05.2023