Erzurum Teknik Üniversitesi ve Fırat Üniversitesi’nden Çelikli Köyü Okulunda Anlamlı Etkinlik: Oyuncak, Kitap ve Kütüphane Desteği

Erzurum Teknik Üniversitesi “Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (ETÜ ESAM)” ile Fırat Üniversitesi “Bir Dünya Oyuncak Topluluğu”, 1 Haziran 2024 tarihinde Karayazı Çelikli Köyü okulunda çocuklar için anlamlı bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte çocuklara oyuncak, kitap ve kıyafet hediye edilirken, ayrıca ETÜ ESAM Kütüphanesi de kuruldu. TRT'nin de takip ettiği etkinlikte, ETÜ ESAM Müdürü Doç. Dr. Kübranur Çebi Karaaslan ve ETÜ ESAM Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hülya Diğer ile röportaj yapıldı.

Kurumsal İletişim Direktörlüğü, 06.06.2024