Erzurum Cumhuriyet Başsavcısından Rektör Çakmak’a İade-i Ziyaret

Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Tuncel, Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak’a iade-i ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Prof. Dr. Bülent Çakmak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başsavcı Tuncel’e yeni eğitim-öğretim dönemi için yapılan hazırlıklara ilişkin bilgi verdi.

Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber’in de yer aldığı görüşmede Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Tuncel, ETÜ’nün Erzurum ve bölgesi için çok önemli bir değer olduğunu ifade ederek Rektör Bülent Çakmak’a çalışmalarında başarılar diledi.

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü 27.08.2021