Doktora GAZİ ÜNİVERSİTESİ, SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, BESLENME VE DİYETETİK (DR), 2017, 2020
Yüksek Lisans GAZİ ÜNİVERSİTESİ, SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, BESLENME VE DİYETETİK (YL) (TEZLİ), 2014, 2017
Lisans HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ, SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ, BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ, 2008, 2013
1- YETİŞKİN BİREYLERDE HEDONİK AÇLIK VE BESLENME ALIŞKANLIKLARI İLİŞKİSİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ: PİLOT ÇALIŞMA
AYYILDIZ FERİDE,ÜLKER İZZET,YILDIRAN HİLAL 20.05.2021, Yayın Yeri:4th International Congress on Agriculture, Environment and Health Uluslararası Özet bildiri
2- Beslenme ve Diyetetik Alanındaki Uygulamalara Dair
Perspektir: Yapay Zekâ
ÜLKER İZZET 24.11.2023, Yayın Yeri:II. ULUSLARARASI SAĞLIK BİLİMLERİ VE MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIMLAR KONGRESİ Uluslararası Tam metin bildiri
3- Sosyal Medyanın Beslenme Üzerine Etkisi
ÜLKER İZZET 25.11.2021, Yayın Yeri:I. ULUSLARARASI SAĞLIK BİLİMLERİ VE MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIMLAR KONGRESİ Uluslararası Tam metin bildiri
4- CRANBERRY (VACCINIUM MACROCARPON) AND
URINARY TRACT INFECTION
ASLAN SERKAN, ÜLKER İZZET 09.07.2021, Yayın Yeri:12th. INTERNATIONAL CONFERENCE ON MATHEMATICS, ENGINEERING, NATURAL AND MEDICAL SCIENCES Uluslararası Tam metin bildiri
5- MICROALGAE FOR NUTRITION AND HEALTH
ASLAN SERKAN, ÜLKER İZZET 09.07.2021, Yayın Yeri:12th. INTERNATIONAL CONFERENCE ON MATHEMATICS, ENGINEERING, NATURAL AND MEDICAL SCIENCES Uluslararası Tam metin bildiri
6- Artificial Intelligence Applications in Nutrition and Dietetics
ÜLKER İZZET, AYYILDIZ FERİDE 10.06.2021, Yayın Yeri:4th International Conference on Medical Devices (ICMD’2021) Uluslararası Tam metin bildiri
7- The Assessment of Kidney Disease Risk and Anthropometric Measures in Children
ÜLKER İZZET,YILDIRAN HİLAL 26.06.2018, Yayın Yeri:XIX International Congress on Nutrition and Metabolism in Renal Disease Uluslararası Özet bildiri
8- Nutrition in Chronic Kidney Failure: A Case Report
YILDIRAN HİLAL,ÜLKER İZZET 26.06.2018, Yayın Yeri:XIX International Congress on Nutrition and Metabolism in Renal Disease Uluslararası Özet bildiri
9- Microbiota and Chronic Kidney Failure
ÜLKER İZZET,YILDIRAN HİLAL 26.06.2018, Yayın Yeri:XIX International Congress on Nutrition and Metabolism in Renal Disease Uluslararası Özet bildiri
10- EVALUATION OF BODY PERCEPTION SITUATIONS OF THE STUDENTS AT GAZI UNIVERSITY FACULTY OF HEALTH SCIENCES
YILDIRAN HİLAL,ÜLKER İZZET 05.10.2017, Yayın Yeri:Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi Uluslararası Özet bildiri
11- EVALUATION OF NUTRITIONAL STATUS AND QUALITY OF LIFE IN ULCERATIVE COLITIS PATIENTS
ÜLKER İZZET,AKBULUT GAMZE 05.10.2017, Yayın Yeri:Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi Uluslararası Özet bildiri
12- An examination of the food addiction status in adults a pilot study
ÜLKER İZZET,YILMAZ BİRSEN,AKBULUT GAMZE 20.06.2016, Yayın Yeri:11th NORDİC NUTRITION CONFERENCE Uluslararası Tam metin bildiri
13- Dietary inflammation index and chronic diseases
ÜLKER İZZET,AKBULUT GAMZE 20.06.2016, Yayın Yeri:11th NORDIC NUTRITION CONFERENCE Uluslararası Tam metin bildiri
14- The composition of buckwheat and its effects on health
YILMAZ BİRSEN,ÜLKER İZZET,AKBULUT GAMZE 20.06.2016, Yayın Yeri:11TH NORDIC NUTRITION CONFERENCE Uluslararası Tam metin bildiri
15- Gastro intestinal graft versus host disease GI GVHD a guide forrecent dietary therapy
AKBULUT GAMZE,ÜLKER İZZET,YILMAZ BİRSEN 20.06.2016, Yayın Yeri:11TH NORDIC NUTRITION CONFERENCE Uluslararası Tam metin bildiri
16- The importance of nutritional status in multiple sclerosis
AKBULUT GAMZE,YILMAZ BİRSEN,ÜLKER İZZET 20.06.2016, Yayın Yeri:11TH NORDIC NUTRITION CONFERENCE Uluslararası Tam metin bildiri
17- ACUTE PANCREATITIS NUTRITIONAL THERAPY: CASE REPORT
ÜLKER İZZET,YILDIRAN HİLAL 05.10.2017, Yayın Yeri:Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi Uluslararası Özet bildiri
18- EVALUATION OF FREQUENCY OF DIETARY CONSUMPTION BEFORE AND AFTER DIAGNOSIS OF ULCERATIVE COLITIS PATIENTS
ÜLKER İZZET,AKBULUT GAMZE 05.10.2017, Yayın Yeri:Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi Uluslararası Özet bildiri
19- Multiple sklerozlu kadın hastaların beslenme durumları antropometrik ölçümleri ve biyokimyasal parametrelerinin değerlendilmesi
ÇAKIR YASEMİN,AKBULUT GAMZE,ÜLKER İZZET,ÇELİK BÜLENT,ŞANLIER NEVİN 20.05.2015, Yayın Yeri:Türkiye doğal beslenme ve yaşam boyu sağlık zirvesi' 2015 Ulusal Özet bildiri
20- Yaşlı bireylerde besin tüketimi ve antropometrik ölçümler ile kan lipid profilleri arasındaki ilişkinin cinsiyete göre değerlendirilmesi
ÜLKER İZZET,AKBULUT GAMZE,ÇAKIR YASEMİN,ÇELİK BÜLENT 20.05.2015, Yayın Yeri:Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi' 2015 Ulusal Özet bildiri
1- Ulusal
Dergi Yayın Kurulu Üyeliği E-Sağlık Beslenme ve Diyetetik Dergisi BİLİCİ SANİYE,AKDEVELİOĞLU YASEMİN,KÖSE SÜLEYMAN,ÜLKER İZZET,MORTAŞ HANDE Türkçe 2017
1- BSD402 | Kurum ve Hastane Uygulamaları II
Lisans 2021-2022 Türkçe 16
2- BSD 302 Çocuk Hastalıklarında Beslenme II
Lisans 2021-2022 Türkçe 4
3- Beslenme İlkeleri
Lisans 2021-2022 Türkçe 2
4- Sağlıklı Besin Seçimi
Lisans 2021-2022 Türkçe 2
5- Mesleki Oryantasyon
Lisans 2021-2022 Türkçe 1
6- BSD401 | Kurum ve Hastane Uygulamaları I
Lisans 2021-2022 Türkçe 16
7- BSD301 Anne Çocuk Beslenmesi
Lisans 2021-2022 Türkçe 6
1- Yüksek Lisans
4-6 yaş çocuklarda erken diş kaybının beslenme durumu ve yaşam kalitesi üzerine etkileri RUKİYE ELİF, Devam Ediyor RUKİYE ELİF YACAN Erzurum Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Hemşirelik Ana Bilim Dalı
2- Yüksek Lisans
Yoksul ve Yoksul Olmayan Bireylerin Besin Tercihleri ve Sağlık Üzerine Etkileri ŞİRİVAN, Tamamlandı ŞİRİVAN BURAK Erzurum Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Hemşirelik Ana Bilim Dalı
3- Yüksek Lisans
Polikistik over sendromlu kadınların ultra işlenmiş gıda tüketiminin biyokimyasal parametreler ve semptomlar ile ilişkisinin araştırılması ESRA, Tamamlandı ESRA GÜNAY Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı
4- Yüksek Lisans
Yaşlı bireyde beslenme durumu ve kardiyovasküler hastalık arasındaki ilişkinin değerlendirilmesi İLKNUR, Devam Ediyor İLKNUR ALKUŞ Erzurum Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Halk Sağlığı Hemşireliği Ana Bilim Dalı
5- Yüksek Lisans
YAŞLILARDA TAT DUYUSUNUN BESLENME DURUMU, YAŞAM KALİTESİ VE BESİN SEÇİMİ ÜZERİNE ETKİSİ MERVE, Tamamlandı MERVE ZEYREK Erzurum Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Halk Sağlığı Hemşireliği Ana Bilim Dalı
1- Dekan Yardımcısı.
ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2021
2824
izzet.ulker@erzurum.edu.tr