Yarıyıl Sonu Sınavı Mazeretleri Hk.

Yarıyıl sonu sınavı mazereti kabul edilen Psikoloji bölümüne kayıtlı öğrenci bilgileri ve sınav yeri ile saatine dair detaylar aşağıda sunulmuştur.

- 220****74 öğrenci numaralı H*** Er*** AY*** isimli öğrenci için Genel Biyoloji ve Genetik dersi mazeret sınavı 2 Şubat perşembe saat 14.00'te C8 nolu sınıfta yapılacaktır.

- 220****30 M*** Em*** DU**** isimli öğrenci için Psikolojiye Giriş I dersi mazeret sınavı 3 Şubat cuma saat 14.00'te C8 nolu sınıfta yapılacaktır.

- 190****15 K*** Se*** BA**** isimli öğrenci için Kişiler Arası İlişkiler ve Davranış dersi mazeret sınavı 3 Şubat cuma saat 14.00'te C8 nolu sınıfta yapılacaktır.

-200****09 C*** Gü*** isimli öğrenci için Gelişim Psikolojisi I dersi mazeret sınavı 3 Şubat cuma saat 14.00'te C8 nolu sınıfta yapılacaktır.

Öğrencilerin sınava girebilmeleri için ilgili saatte ilgili sınıfta olmaları gerekmektedir.