Yaratıcı Drama Kulübü Etkinliği 1

Erzurum Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyelerinden  Dr. Öğr. Üyesi Elanur ULUDAĞ’ın danışmanlığını yaptığı Yaratıcı Drama kulübü ilk etkinliğini gerçekleştirmiştir. Etkinlik kapsamında “Yaratıcı Drama yoluyla Kültüre Duyarlı Bakım Etkinliği” 08.12.2022 tarihinde Yaşam Merkezi-2 konferans salonunda öğrencilerin aktif katılımıyla yapılmıştır. Yaklaşık 2 saat süren etkinlik süresince öğrenciler çeşitli kültürleri tanıma fırsatı bulmuşlardır. Etkinlik sonrasında öğrenciler bu ve benzeri etkinliklerin sıklıkla tekrarlanması temennisinde bulunmuşlardır. Etkinlik katılımcılarla hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona ermiştir.