Tercih Rehberi
E-Mail ÜBYS Blackboard Akademik Takvim COVID-19

ARAMA SONUÇLARI

☰ Menü

Üniversitemizin Standı İstanbul - Erzurum Tanıtım Günleri’nde Yoğun İlgi Görüyor

Erzurum'u İstanbul'da yaşatmak amacıyla bu yıl  düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri sayesinde, Erzurum'un sosyal ve kültürel hayatı İstanbul şehriyle buluştu.
Tanıtım Günleri’nde yer alan Erzurum Teknik Üniversitesi de İstanbul da bir stant açarak doğunun gözbebeği ve gün geçtikçe teknoloji ve bilimle adından söz ettiren Erzurum Teknik Üniversitesi'ni İstanbul’da tanıtıyorlar. Ziyarete gelen misafirlere sunulan çeşitli görsel ve hediyelerle Erzurum Teknik Üniversitesi'nin tanıtıldığı Erzurum Günleri’nde üniversite standı büyük ilgi görüyor. Başta bürokratlar ve gazetecilerin uğrak yeri haline gelen ETÜ standında, konuklara Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörü Yavuz Selim AYDIN eşlik ediyor.