TUSAŞ "Senin Kariyer Yolun" Staj Duyurusu

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii tarafından Türkiye'nin nitelikli insan kaynağının artırılmasına yönelik hayata geçirdiği Senin Kariyer Yolun (SKY) Stajyer Mühendis Programı'na başvurular başladı.

TUSAŞ bünyesinde deneyim ve vizyon kazanarak kendini geliștirmek isteyen, üniversitelerin makine, elektrik-elektronik/haberleșme, havacılık, uçak, uzay, endüstri, metalürji ve malzeme, kimya, mekatronik ve bilgisayar mühendisliği bölümlerinde 3. ve 4. sınıf öğrencisi olarak eğitim gören öğrencilerimizin bașvuru yapabildiği Türkiye’nin en geniș kapsamlı uzun dönem staj programı hakkında ayrıntılı bilgi ve başvuru için www.seninkariyeryolun.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Son başvuru tarihi: 27 Eylül 2020 Pazar