Türkiye Yüzyılında Türkiye programına üniversitemizi temsilen Arş. Gör. Dr. Halil PEÇE katılmıştır

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından, Türkiye markasını güçlendirmek vizyonuyla hazırlanan, ansiklopedi niteliği taşıyan ve başvuru kitabı vazifesi görecek olan “Türkiye” adlı kitap, kamu kurum  ve  kuruluşlarının  katkısıyla  yayınlanmış  olup İletişim  Başkanlığı  Merkez  Teşkilatı  Binası Konferans  Salonunda  17  Ocak  2023  Salı  günü kitabın tanıtımı  ve  Türkiye  yüzyılında  kamu diplomasisinin  kendine  özgü  özelliklerini,  ulusal  ve  uluslararası  düzeyde  bütünlükçü  ve  kapsayıcı stratejilerini ele almak üzere düzenlenen “Türkiye Yüzyılında Türkiye” programına Fakültemiz  İşletme  Bölümü  öğretim  elemanlarından  Arş.  Gör.  Dr. Halil  PEÇE katılmıştır.