"Temel Moleküler Biyoloji" İsimli Ders Kitabı Basıldı.( 08.12.2023)

Fakültemiz Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümümüz Öğretim üyelerinin editörlük ve yazarlıklarını üstlendikleri “Temel Moleküler Biyoloji” isimli ders kitabı basıldı.

Kitap; günümüzde tıp ve yaşam bilimlerinin mihenk taşı olan Moleküler Biyoloji’nin kapsadığı ve öğrenilmesi kompleks olan konuları, bu bilim alanı sınırları içerisinde, bu kitaptan faydalanacak olanlara bol görseller sunarak daha kolay bir anlatım sağlamayı hedeflemiştir. Temel Moleküler Biyoloji Kitabı, Biyolojik ve Tıp bilimlerinde Lisans ve Lisansüstü eğitim alan öğrenciler ile yine bu alanda akademik kadrolarda yer alan bilim insanlarının faydalanacağı özgün ve rehber edinilecek bir kitaptır.

Editör ve yazar hocalarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.