Varda Sky Team 590 Puanla 3. Oldu

Teknofest 2020 Roket Yarışması Danışma Kurulu tarafından oluşturulan değerlendirme kriterleri kapsamında Erzurum Teknik Üniversitesi Uzay ve Havacılık Takımı Varda Sky Team Ön Tasarım Raporu ve Open Rocket Simülasyon dosyaları objektif kriterler üzerinden incelenerek (700 üzerinden) 590 puanla ön tasarım raporu aşamasını geçerek sıralamada üçüncü oldu.

Varda Sky Team Uzay ve Havacılık Takımımızı tebrik ederek, 22-27 Eylül tarihlerinde Gaziantep Havalimanı’nda bu yıl üçüncüsü yapılacak olan ve toplumun tamamında teknoloji ve bilim konusunda farkındalık oluşturmayı, Türkiye’nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını artırmayı hedefleyen dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2020’ de kendilerine başarılar diliyoruz.