Staj yapacak öğrencilerimiz için önemli duyuru

Staj yapacak öğrencilerimiz için önemli duyuru:

1. Staj başvuru formu (Zorunlu Staj Formu) belgesi bilgisayar ortamında eksiksiz bir şekilde doldurulup, güncel transkript belgesi ile staja başlama tarihinin 10 iş günü öncesinde .pdf dosyası olarak Arş. Gör. Yasin Demir’e e-mail ile iletilecektir.
  2. Staj yerinin uygunluğu, staja başvuru yapılmadan önce Arş. Gör. Yasin Demir ile iletişime geçilerek onaylatılacaktır.
  3. Staj ile ilgili sorular için Arş. Gör. Yasin Demir ile iletişime geçilmelidir.
  4. Staj defteri teslimi ve staj defteri ile ilgili sorular için Arş. Gör. Tuğrulhan Akgül ile iletişime geçilmelidir.

Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Staj Komisyonu