SHAD2021 Sempozyumu (5-7 Kasım 2021)

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve Akademik Platform işbirliği ile organize edilen 5. UluslararasıDoğal  Afetler  ve  Afet  Yönetimi  Sempozyumu  ISHAD2021,  5-7 Kasım  2021  tarihleri arasında Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesinde gerçekleştirilecektir.Bu  sempozyum  kapsamında, doğal  afetler,  afet  yönetimi,  afete  duyarlı kentleşme,  depreme dayanıklıyapıtasarımı,doğal  afetlerde  risk  analizi  ve  afet  yönetimi,  iklim değişikliği,  sismik  tehlike analizi, afet direnci ve sürdürülebilirlik gibi alanlarındakigelişmeleritartışmak üzere akademisyenlerin, uzmanların,bürokratların,  yerel  yönetimlerin, öğrencilerin,  sivil  toplum kuruluşlarının,kurumların  ve vakıfların bir araya getirilmesi amaçlanmaktadır.