Psikoloji Öğrencileri için Etik Hatırlatmalar ve İlkeler

Değerli öğrenciler,

Sizlere bazı etik hususları hatırlatmak ve öğretim üyeleri - elemanları olarak sıkça karşılaştığımız soruları yanıtlamak için kaleme aldığımız metni paylaşmak istiyoruz. Böylece, hem öğrencilerin hem de hocaların soruya cevap beklemek & cevap vermek konusunda zaman kaybetmemesine yardımcı olacağımızı ve aklınızdaki sorulara hızlıca cevap alabileceğinizi umuyoruz. Burada yer alan bilgiler ve açıklamalar ile akademik ve ileri dönemdeki mesleki yaşamınıza daha kolay uyum sağlayabileceğinize inanıyor ve hepinize başarılı bir öğrencilik dönemi diliyoruz. İlgili metin için lütfen aşağıdaki linke tıklayınız.