Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinde Bayrak Değişimi

Erzurum Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi'nde  Dekan Yardımcılığı devir teslim töreni yapıldı.

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Demir Aydın'ın yanı sıra fakülte akademik ve idari personelinin  katılımlarııyla düzenlenen devir teslim törenlerinde Doç. Dr. Eyüphan Manay dekan yardımcılığı görevini Doç. Dr. Nur Hüseyin Kaplan'a, Dr. Öğr. Üyesi Türkay Kotan ise görevini Dr. Öğr. Üyesi Nadide Çağlayan'a devretti.

Törende konuşan Dekan Aydın şimdiye kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalar ve sunduğu katkılardan dolayı Doç. Dr. Eyüphan Manay ve Dr. Öğr. Üyesi Türkay Kotan'a teşekkür ederek, görevi devralan Doç. Dr. Nur Hüseyin Kaplan ve Dr. Öğr. Üyesi Nadide Çağlayan'a yeni görevlerinde başarılar diledi.

Tören Dekan Aydın’ın plaket takdimi ile sona erdi.