Milletvekilimiz Sayın Zehra Taşkesenlioğlu Ban ‘ dan İnovasyon Merkezlerimize Ziyaret

AK Parti Erzurum Milletvekili Sayın Zehra TAŞKESENOĞLU BAN, şehrimizin ve bölgemizin temsilcileri olan ETÜ Mucitpark ve ETÜ Kristal Girişimcilik Merkezi'ni ziyaret etti.

İlk önce bilim ve fikir atölyesi olan robotik kodlamadan sosyal inovasyon anlamında eğitim veren Mucitpark'ta eğitimde olan çocuklarla etkileşim içinde bulunan milletvekilimiz, geleceğin mucitlerini yetiştiren inovasyon gelişim merkezinin şehrimizde olmasının çok sevindirici olduğunu belirterek emeği olan herkese teşekkür etti. Ardından 7'den 70'e teknoloji odaklı fikirlerin geliştirildiği bir ön kuluçka merkezi olan ETÜ Kristal'e geçtiler. Burada; Koordinatör Doç Dr. Kağan Koray AYTEN'den bilgi alan sayın TAŞKESENLİOĞLU BAN, şehrimize ve bölgemize yeni teknolojik fikirler kazandıran ve fikir sahiplerini yatırımcılarla buluşturarak bölge ekonomisine katkı sağlayan bu tür inovasyon merkezlerinin yaygınlaşmasının gerekliliğini belirterek başta üniversite rektörümüz olmak üzere tüm çalışanlara ve yöneticilere teşekkür etti.

Üniversite genel sekreterimiz Doç. Dr. Tuba YETİM, milletvekilimiz Sayın Zehra TAŞKESENLİOĞLU BAN'a ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.