Makine Tasarım Dersi Proje Sunumları İlgi Çekici Projelerle Gerçekleştirildi

Erzurum Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünün geleneksel olarak düzenlediği makine tasarım dersi proje sunumları bu dönemde de ilgi çekici projelerle gerçekleştirildi.

Makine tasarım dersinde son sınıf öğrenci gruplarının güncel sorunlar üzerine geliştirdikleri özgün projeler öğrencilerin ve hocalarının beğenisine sunuldu. Engelli bireyleri mümkün olduğu kadar az rahatsız ederek hareket ettirmeye yönelik tasarlanan "Engelli kaldırma ve taşıma yatağı" projesi oldukça dikkat çekti. Geliştirilen projeler ilgili kurumlarla beraber bakanlıklara proje önerisi olarak sunuldu."

Tasarımların sunulduğu stantları ziyaret eden Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Fatih Yetim ve Makine Mühendisliği bölümü öğretim üyeleri öğrencilerimizi yaptıkları projelerden ötürü tebrik ettiler.