Kayseri Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi (KAYÜSOSDER)

Kayseri Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi (KAYÜSOSDER), Üniversitemiz bünyesinde yayımlanan ulusal ve hakemli bir dergidir. 2019 yılında yayımlanmaya başlayan dergimiz, sosyal ve beşeri bilimler alanında yapılan çalışmaları kabul etmektedir. Açık kaynak yayın politikasını benimseyen dergimiz, yılda iki kez olmak üzere Haziran ve Aralık aylarında yayımlanmakta olup Dergipark sistemi üzerinden hizmet vermektedir. Çift-gizli hakemlik sistemi ile yürütülen dergimizin yazım dilleri İngilizce ve Türkçe'dir. Dergimizde, makale gönderme, değerlendirme ve yayımlanma aşamalarının hiçbirinde ücret talep edilmemekte olup yazarlara telif ücreti ödenmemektedir. Asos Index, Google Akademik tarafından indekslenen KAYÜSOSDER, TR dizin izleme sürecinde bulunmaktadır. Yayınlanmak üzere kabul edilen ve gerekli koşulları sağlayan makalelere DOI hizmeti verilmektedir. Dergimiz 2021 Haziran sayımız için makale kabulüne hazırdır. Hazırlanan makaleler, Dergipark sistemi https://dergipark.org.tr/tr/pub/kayusosder üzerinden gönderilebilir.