Girişimcilerimiz TUSAŞ Hangar Programından başarı ile mezun oldu

Girişimcilerimizden Büyük Başarı!

Genç girişimciler, TUSAŞ’ın prestijli yetenek programlarından biri olan İnovasyon ve Girişimcilik Programı’nın tüm aşamalarını başarıyla tamamlayarak Hangar Kampüs’te jüri üyelerine sunumlarını gerçekleştirdiler ve mezun oldular.

Hangar Kampüs İnovasyon Programı, ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin iş fikirlerini sürdürülebilir havacılık ve uzay alanında ticarileştirilebilir bir iş modeline dönüştürme yolunda kapsamlı destekler sunmaktadır. Bu destekler arasında mentorluk, eğitim, altyapı, finansman ve işbirliği fırsatları yer almaktadır.

ETÜ Kristal Girişimcilik Merkezi’nin Eagleye Robotics firması, 27 şehir, 68 üniversite ve 283 başvuru arasından öne çıkarak son 12 ekip arasına girmeyi başarmış ve programı başarıyla tamamlamıştır. 6 ay boyunca 140+ saatten fazla, alanında uzman mentorlerden eğitim alma fırsatı bulmuşlardır.

Genç girişimcilerimizi bu büyük başarılarından dolayı tebrik ediyor, gelecek projelerinde başarılarının devamını diliyoruz!