Bağlantılar
Genel Hesap Yönetimi

Bilgi Bankası - Destek Talebi

Lisanslı yazılımlar, kablosuz internet, kampüs dışı erişim gibi birçok konuda bilgi edinebilir, yardım talebinde bulunabilirsiniz.

Destek Sayfası

Erzurum Teknik Üniversitesi

Fakültemizde Dekanlık Devir Teslim Töreni Yapıldı.(27.09.2023)

Fakültemizde "Dekanlık Devir Teslim Töreni" düzenlendi. Fen Fakültesi Dekanlık görevine atanan Prof. Dr. Ümit İNCEKARA, dekanlık görevini aynı zamanda Rektör Yardımcısı olan Prof. Dr. Ceren Sultan ELMALI'dan devraldı. 

Fakülte Dekanlık Odası’nda gerçekleştirilen devir-teslim törenine; Rektörümüz Prof. Dr. Prof. Bülent ÇAKMAK, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Fatih YETİM, Prof. Dr. Ceren Sultan ELMALI ve Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit İNCEKARA'nın yanı sıra bölüm başkanları ile akademik ve idari personel katıldı. 

Rektör hocamız Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK, Fen Fakültesinin Üniversitemize kattığı değeri dile getirerek, dekanlık süreci boyunca vermiş olduğu kıymetli hizmetlerinden dolayı Prof. Dr. Ceren Sultan ELMALIYA' teşekkür ederek, plaket takdim etti. Rektör ÇAKMAK, Dekan olarak atanan Prof. Dr. Ümit İNCEKARA'nın da yeni görevini kutlayarak başarı dileklerinde bulundu.

Dekanlık görevini Prof. Dr. Ümit İNCEKARA'ya teslim eden Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ceren Sultan ELMALI, konuşmasında Dekan İNCEKARA'ya başarılar diledi.  Görevlerin bir nöbet olduğuna dikkat çeken Prof. ELMALI, dekanlık görev süresince her zaman gayretli ve başarılı çalışmalar içerisinde olmaya gayret ettiğini vurgulayarak, çalışmalar aşamasında kendisine vermiş oldukları katkılardan dolayı dekan yardımcılarına, bölüm başkanlarına, akademik ve idari personele teşekkür ederek helallik istedi.

Dekanlık görevine atanan Prof. Dr. Ümit İNCEKARA ise konuşmasında, görev süresi boyunca Fen Fakültesine katkılarını esirgemeyen en başta Rektörümüz Sayın ÇAKMAK’a ve Fen Fakültesine yaptığı katkılarından dolayı Prof. Dr. ELMALIYA teşekkür etti. Yeni dönemde başarılı bir çalışma ortamı için gayret göstereceğini ve tüm fakülte mensuplarından desteklerini esirgemeyeceklerine inandığını ifade eden İNCEKARA, günün anısına Prof. ELMALIYA çiçek, dekan yardımcılarına ise plaket takdim etti.

Devir Teslim Töreni toplu fotoğraf çekimi ile birlikte sona erdi.



   


ETÜ Asistan Snow