Fakültemiz Öğretim Üyelerinin Projeleri TÜBİTAK Tarafından Desteklendi

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2022/2 dönemi kapsamında yapılan başvuruların sonuçları açıklandı.

Buna göre, Fakültemiz Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Merve YILDIRIM'ın üç projesi, Dr. Öğr. Üyesi İrfan YILDIRIM, Dr. Öğr. Üyesi Işıl KARABEY AKSAKALLI ve Dr. Öğr. Üyesi Yaşar DAŞDEMİR'in birer projesi desteklenirken, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünden Doç. Dr. Ahmet DUMLU, Dr. Öğr. Üyesi Ali ÜNLÜTÜRK, Dr. Öğr. Üyesi Meltem GÖR BÖLEN, Dr. Öğr. Üyesi Turgay DUMAN, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Hakan DURAK'ın birer projesi ve Dr. Öğr. Üyesi Volkan KIZILOĞLU'nun iki projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmiştir.

Emeği geçen öğretim üyelerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.