ETÜ'lü Mezunlar Buluşuyor

Erzurum Teknik Üniversitesi’nin Değerli Mezunları,

Sizlerle özlem gidermek ve sohbet etmek için “Online Mezun Buluşması” düzenliyoruz. Bu etkinlikte özlediğiniz hocalarınızın da katılımlarıyla ETÜ günlerini yâd edeceğiz.

Mezunlar Buluşması ile aşağıdaki koşulları sağlayan mezunlarımız tablet, kulaklık, akıllı saat gibi birçok hediyeyi kazanma fırsatı da yakalayacak.

Tüm mezunlarımızı "Online Mezun Buluşmamıza" bekliyoruz.

Çekilişimize Katılım Şartları:

1. ETÜ ve ETÜ KARPAM resmî hesaplarını takip etmek,
2. Çekiliş postumuzu beğenerek yorumlara 3 ETÜ mezunu arkadaşınızı etiketlemek (ne kadar çok arkadaşınızı etiketlerseniz hediyeleri kazanma şansınız  o kadar fazla olacaktır),
3. Yetenek Kapısı’nda bilgilerinizi güncelleyerek Etkinlikler bölümünden “Online Mezun Buluşması”na başvuru yapmak,
4. Bölümünüzün Online Mezun Buluşmasına katılmak.

#etuluyuz
#etumezunlaribulusuyor