(ETÜ) Kristal & (İTÜ) Çekirdek İş Ortağı Oldu.

Erzurum ve bölgesindeki girişimcilik ekosistemine önemli katkılar sunan (ETÜ) Kristal Girişimcilik Merkezimiz ile İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Çekirdek Kuluçka Merkezi iş ortağı oldu.
ETÜ yerleşkesinde kendi iş fikirlerini hayata geçirmek isteyen girişimciler için çeşitli eğitimler veren, danışmanlık, mentörlük ve altyapı hizmetleri sunan, iş geliştirme süreçlerinde ofis alanı ve toplantı salonu gibi fiziki imkanlar sağlayan ETÜ Kristal Girişimcilik Merkezimiz, girişimlere fayda sağlayabilecek kurumsal firma, yatırım ağları ve profesyonellerle paydaşlık ilişkisi kurarak girişimcilere geniş bir iş ağı sunan İTÜ Çekirdek Kuluçka Merkezi ile partnerlik sözleşmesi imzaladı.Protokol kapsamında ETÜ Kristal’de faaliyetlerini sürdüren 1 girişim (1 ekip) İTÜ Çekirdek’in her yıl düzenlemiş olduğu Big Bang Start-Up Challenge isimli fon bulma yarışmasına çeyrek finalden katılım sağlayabilecek. Bunun yanı sıra her iki merkez girişimcilerinin de İstanbul girişimcilik ekosistemine entegre edilebilmesi amacıyla İTÜ Çekirdek Ön Kuluçka Alanı’nın eş zamanlı kullanabilmesi mümkün olacak.İmzalanan işbirliğinin şehrimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyoruz.