Değerli Havacılık ve Uzay Mühendisliği Öğrenci Adayları

Değerli Havacılık ve Uzay Mühendisliği Öğrenci Adayları,

Üniversitemizin Havacılık ve Uzay Mühendisliği Bölümü'ne hoş geldiniz! Bu yıl, ikinci kez öğrenci almamızın gururunu yaşıyoruz. Aramıza katılmak isteyen siz değerli öğrenci adaylarımızı aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyacağız.

Havacılık ve uzay mühendisliği alanı, teknoloji ve keşif alanındaki önemli çalışmaları içinde barındıran heyecan verici ve meşakkatli bir yolculuktur.

Havacılık ve uzay alanındaki çalışmalar genellikle uluslararası iş birliği gerektirdiğinden, İngilizce yetkinliği büyük bir avantajdır.Uluslararası alanda etkili iletişim kurabilmenin ve küresel düzeyde iş birliği yapabilmenin temel bir gerekliliği olan İngilizce dil yetkinliğinizi geliştirmeniz için isteyen öğrencilerimize Bölümünüze başlamadan önce İngilizce hazırlık eğitimi alabilme imkânı sunulmaktadır.

Yeni akademik yılın başlamasıyla birlikte, çalışarak büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz.

Şimdide Bölümümüze Hoş Geldiniz, geleceğin Havacılık ve Uzay Mühendisleri!

Saygılarımla,

Dr. Öğr. Üyesi Mehmet MASAT