2021-2022 Bahar Dönemi Başarı Sıralamaları

Fen Fakültesi

Spor Bilimleri Fakültesi

Sağlık Bilimleri Fakültesi

Onur-Yüksek onur öğrencileri listesi Ağırlıklı Genel Not Ortalamasına (AGNO) göre oluşturulmuştur.

AGNO'su 4,00-3,50 arası olanlar Yüksek Onur öğrencisi, 3,49-3,00 arası olanlar Onur öğrencisidir.

Transkriptinde başarısız dersi olan, geçmiş dönemlerde almadığı dersi olan, dönem kaybı olan öğrenciler listeye alınmamıştır.

Yukarıdaki şartları sağladığı halde listede yer almayan öğrenciler varsa itirazlarını 22 Temmuz 2022 tarihine kadar ogrenci@erzurum.edu.tr adresine iletebilirler.

Başarı bakımından bulundukları sınıfta ilk %10'a giren ikinci öğretim öğrencileri

%10'a Giren Öğrenciler

%10'a giren öğrenci listesi Tarihsel Transkriptte yer alan 2021-Bahar dönemi ortalamasına göre hesaplanmıştır. (mezuniyet transkripti dikkate alınmamaktadır.)

Listede yer almayan bölümler ve sınıflarda gerekli başarı şartını sağlayan öğrenci bulunmamaktadır.